UneltePentruDezvoltare.ro

Arhiva Articole UneltePentruDezvoltare.ro


Am regândit cursul de Administrator Imobile!

Am regândit cursul de Administrator Imobile!  Structura cursului formată dintr-o parte teoretică și una practică va contribui la dobândirea competențelor profesionale specifice cum ar fi:   -  întocmirea listei de plată; -  întocmirea principalelor documente contabile; -  întocmirea situaț..
Citeste mai mult

Curs expert in achzitii publice

Curs expert in achzitii publiceAm gandit un curs modern bazat pe exemple concrete pe experienta formatorilor nostri si pe nevoile cursantilor. Incepem in 28 Aprilie!!! Durata cursului: 30 ore Cursurile vor fi sustinute intre orele 16 - 20 de luni pana vineri. Condiţii de acces: studii superioare                                 ..
Citeste mai mult

Investeste in dezvoltare!

Schimbarile sociale majore si modelele de succes din jurul nostru ne obliga sa devenim, din simpli martori, conducatorii propriilor noastre vieti. Observam la fiecare pas cat de repede se cladeste o cariera sau se darama munca de o viata. Singurul criteriu pentru succes ramane viteza cu care te adaptezi la o piata a muncii si o piata de afaceri in care regulile par a se modifica mereu. In aceasta lume nesigura adevarata valoare este ..
Citeste mai mult