UneltePentruDezvoltare.ro

Testimoniale

Suntem mandri sa va prezentam o parte din parerile clientilor nostri

Liliana

Dinamic, interesant, motivant

"A fost un program dinamic, interesant, motivant care mi-a completat cunostintele legate de predare si training. Totul s-a desfasurat intr-o atmosfera relaxata, linistita iar eu am putut urmari linistita si asimila informatiile" 

Liliana


Corneliu

Program excelent!

"Programul a fost excelent, o adevarata surpiza placuta, comparativ cu alte programe de formare." 

Corneliu


Monica Marin

Un gand bun dupa curs....

"Tare mult mi-a placut cursul.. mi-as fi dorit sa mai dureze.. pentru ca fost interactiv,interesant, si mai ales petrecut alaturi de oameni de calitate. Multumesc pentru daruirea cu care ne-ai impartasit din experienta ta. Ma simt cu mult mai bogata dupa ce te-am cunoscut, si sper din suflet ca o sa mai putem colabora. Daca vreodata ai vreun proiect, sau nevoie de o mana de ajutor in spate cu cel mai mare drag vin." 

Monica Marin


Dragos

Predarea pe intelesul tuturor

"In timpul cursului s-au abordat teme foarte importante. Predarea s-a facut in timpul programat si pe intelesul tuturor".

Dragos


Ana

Formator bine pregatit

"S-au folosit exemple explicite, cursul desfasurandu-se amiabil. Tototdata am realizat nivelul foarte ridicat de pregatire al formatorului". 

Ana


Mihai
  1. Atat clasa de curs prin admosfera prietenoasa, cat si caldura, ocupatia – modul de predare a facut ca fenomenul  de invatare sa fie lin si relaxant.

Mihai


Stefan

Trainerii au pus mult suflet si daruire in tot ce ne-au explicat, eu mi-am atins scopul dorit si sincera sa fiu, chiar daca am un job , gandesc sa ma reprofilez.

Stefan


Aurel

Foarte buna organizare, materiale atractive, continuturi accesibile, trainer competent, abil in stimularea gandirii pe tot parcursul activitatilor.

Aurel