UneltePentruDezvoltare.ro

Ligia

– Experienta de 18 ani ca jurnalist de radio - Radio Romania
– Experienta de 13 ani ca trainer in comunicare si formarea formatorilor
– 2011 - Trainer expert Deutsche Welle implicat in proiectul de dezvoltare a Departamentului Multimedia TeleRadio Moldova, Chisinau 
– 2010-2011 - Trainer implicat in proiecte europene finantate cu fonduri structurale (POSDRU), in activitati de formare profesio..

Mai mult..

Monica-Violeta

Absolventă a Universităţii Tehnice “Gh.Asachi” Iaşi, Facultatea de Textile-Pielărie, promoţia 1996, profesează în meseria sa timp de 13 ani, parcurgând toate etapele de la inginer stagiar până la director general.Timp de 3 ani lucrează în asigurări, pentru ca apoi în septembrie 2012 să debuteze în profesia de jurnalist, fiind redactor la “Telegraful de Prahova” şi “Alpha TV” Ploieşti. 
Cursuri ..

Mai mult..

Liliana

Domeniile în care te invit să mă urmăreşti sunt şi cele în care activez din 2004, în care m-am specializat şi care-mi sunt, înainte de o profesie, marea mea pasiune. 
În 2004, pe când eram încă studentă la Filologie, la Universitatea Bucureşti, am început să cochetez cu presa. Iniţial am fost redactor la o agenţie de presă din Bucureşti, pentru o perioadă de şase luni, iar ulterior am venit spr..

Mai mult..

Szabó

 

István Szabó (n1978) lucreaza de 10 ani in domeniul dezvoltarii comunitare ca trainer si consultant.
In aceasta perioada a lucrat cu urmatoarele organizatii: Centrul de Resurse pentru Comunitatiile de Romi, Centrul de Resurse pentru Diversitate Etnoculturala, Asociatia Romana de Dezvoltare Comunitara, Asociatia pentru Relatii Comunitare, Fundatia pentru Parteneriat, programe finantate de B..

Mai mult..

Dumitru (Dan)

– Experienta de peste 10 ani in procesele democratice, relationare si dialog.
– Expert formator in cadrul IRECSON – Institutie de invatamant si cercetare stiintifica Bucuresti.
– Din 2011 Mentor – formator pentru Asociatia Comunelor din Romania in scopul de formare promotori ai dezvoltarii regionale.
– Din 2010 Facilitator comunitar pentru Fundatia PACT in scopul facilitarii comunitare in cad..

Mai mult..

Florin

- Formator de formatori acreditat CNFPA din 2008;
- Formator (managment cultural) din 2006 (Asociatia Ecumest);
- Formator Salto Youth din 2005 (Salto Youth Germania si Interkulturelles Zentrum Viena);
- Absolvit curs formator de formatori organizat de Opportunity Associates Romania in 2004;

Experienta in formare de peste 11 ani; a livrat peste 80 de cursuri de formare locale, nationale si..

Mai mult..

Ana-Maria

Experienta mea in domeniul alimentatiei a inceput in anul 2003 , cand m-am hotarat sa urmez o  facultate  in domeniul Inginerie alimentara  pe care am absolvit-o in anul 2008.

Dorinta de a impartasii informatiile primite de-a lungul celor 5 ani de studiu , m-a facut sa ma inscriu in invatamant in anul 2008 , unde timp de 6 ani am format elevii pentru piata muncii ,multi dintre ei ajungand sa ..

Mai mult..

Mihalcea Catalin Mihai.

Este avocat definitiv, membru al Baroului Prahova din 14-Sep-2005.

Studii

Mai mult..