UneltePentruDezvoltare.ro

Maxim Liliana

Domeniile în care te invit să mă urmăreşti sunt şi cele în care activez din 2004, în care m-am specializat şi care-mi sunt, înainte de o profesie, marea mea pasiune. 
În 2004, pe când eram încă studentă la Filologie, la Universitatea Bucureşti, am început să cochetez cu presa. Iniţial am fost redactor la o agenţie de presă din Bucureşti, pentru o perioadă de şase luni, iar ulterior am venit spre Ploieşti unde am început ca redactor/reporter la cotidianul "Telegraful de Prahova" şi "Alpha TV". Am fost promovată, în 2006, la funcţia de secretar-general de redacţie, pentru ca în acelaşi an să acced la postul de redactor-şef adjunct la "Telegraful de Prahova". Din 2008 şi până în 2010 m-am ocupat de ştirile "Alpha TV", din postura de editor-coordonator. Din 2011 şi până  în 2012 am lucrat ca redactor la "Adevărul", iar din 2012 şi până în prezent sunt realizator şi moderator al emisiunii "Audienţă Regională", la VP-TV (Valea Prahovei TV), televiziune unde am realizat, de asemenea, şi câteva reportaje în cadrul emisiunii "Reportaj VP-TV". Între timp am mai avut diverse colaborări cu publicaţii on-line. 
Şi cum în orice meserie avem nevoie de studiu şi perfecţionare continuă, am urmat şi cursurile Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice, la SNSPA Bucureşti şi cursul de FORMATOR de Formatori, organizat de Unelte pentru Dezvoltare.


Cursuri predate:

  • Jurnalism pentru începatori
  • Curs de initiere în Relatiile cu presa