UneltePentruDezvoltare.ro

Demetrescu Ana-Maria

Experienta mea in domeniul alimentatiei a inceput in anul 2003 , cand m-am hotarat sa urmez o  facultate  in domeniul Inginerie alimentara  pe care am absolvit-o in anul 2008.

Dorinta de a impartasii informatiile primite de-a lungul celor 5 ani de studiu , m-a facut sa ma inscriu in invatamant in anul 2008 , unde timp de 6 ani am format elevii pentru piata muncii ,multi dintre ei ajungand sa lucreze in unitatile de alimentatie publica.

Stilul de viata dezorganizat m-a impins sa studiez mai in profunzime nutritia ,intrucat aveam un dezechilibru fizic si moral , si la inceputul anului 2014 am inceput un curs de Tehnician nutritionist pentru a-mi complete studiile dobandite in facultate si pentru a rezolva problemele personale.

In prezent am reusit sa-mi formez un stil de viata sanatos si am deschis un cabinet de nutritie unde promovez doar alimentatia si stilul de viata sanatos .

Unul din obiectivele mele este sa ajut cat mai multe persoane sa obtina informatii pentru dobandirea unui loc de munca si pentru a avea o viata sanatoasa


Cursuri predate: